Lovely Chocolate Heart

Hantar Coklat Kat Orang Tersayang Dengan Facebook

Jom Kembangkan Lagi Network Churp Churp

Untuk Sesiapa yang ader ramai kawan di facebook atau twitter

Friday, July 29, 2011

Apa Sudah Jadi Malaysia Vs Singapore?


Keputusan perlawanan bola sepak kelayakan  piala dunia 2014 antara Malaysia VS Singapura  telah pun berakhir dengan 1-1..Walaupun bermain di tempat sendiri,Nampaknya belum rezeki malaysia untuk mara seterusnya ke peringkat piala dunia..

Barisan serangan yang di ketuai oleh Safee memang ada banyak kelebihan namun kekurangan penyudah yang menarik sehinggalah Safee menjaringkan gol.Selain itu,yang cukup mengecewakan saya adalah barisan pertahanan yang nampak sangat terlalu longgar walaupun K.Rajagopal menafikannya pada perlawanan lepas hinggakan penyerang Singapura kerap kali berjaya meloloskan diri dan akhirnya berjaya menyumbat satu gol  mudah. Nampaknya senario yang sama di Singapura berulang lagi di Stadium Bukit Jalil..Apa percaturan K.Rajagopal sebenarnya?





Yang paling saya puji adalah penjaga gol Malaysia iaitu Khairul Fahmi Che Mat yang banyak kali menyelamatkan keadaan disebabkan barisan pertahanan yang mudah ditembusi..Beliau adalah Man of The Match Mufami hahaha..Apa pun perjuangan Harimau Malaya belum berakhir lagi diharap moga pasukan bola sepak Malaysia akan terus membaiki mutu pemainan menuju ke arah peringkat dunia..

p/s: Kalau la boleh control game tadi macam main game PES sure boleh menang punya..boleh adjust setting baik punyer :)

Belajar Buat Duit di Internet Dalam USD

Wednesday, June 1, 2011

Ringtone Nora Elena (Drama Slot Akasia TV3)


Menjadi-jadi pulak tengok drama kat tv3 ni selama ni ade la jugak tengok tapi cam tak best jer tapi citer Nora Elena ni berjaya menarik perhatian saye hehe..ni la akibatnyer kalau kat umah tu ramai yang dok layan drama ngan kite sekali terikut-ikut.


Bila dah tengok best jugak citer ni..citer ni dikatakan diadaptasi dari sebuah novel yang berjudul Kasih Yang Suci..patutla pembaca novel minat sangat nak tengok citer ni..rupanya dah di real action kan hehe

Ok sini mufami nak kongsi Ringtone Nora Elena..OST Nora Elena di petik dari lagu berjudul Dan Bila Esok-Kumpulan Sofaz bawah ni lirik dier
 

Di dalam hatiku selalu tersimpan
rasa yang takkan pernah bisa ku ungkapkan
kau diam tanpa kata
saatku ungkap semua rasa

Di saat ku ingin dekat denganmu
kau semakin jauh meninggalkanku
dan kau diam tanpa kata
saatku ucap semua rasa

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatimu
tuk cinta yang pernah kita miliki
tuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada waktu untuk mencinta dirimu
tuk bisa menjagai hati ini
tuk selama-lamanya

Mungkinkah esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatiku
untuk cinta yang pernah engkau miliki
untuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatimu
untuk cinta yang pernah kita miliki
tuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada waktu untuk mencinta dirimu
untuk bisa menjagai hati ini
tuk selama-lamanya

Dan bila esok kita kan bertemu kembali
masihkah ada ruang di dalam hatimu
Untuk cinta yang pernah kita miliki tuk selama-lamanya


Citer ni merupakan kisah hidup seorang gadis yang cun melecun iaitu Nora Elena dilakonkan oleh Siti Saleha dan Seth Tan dilakonkan oleh Aaron Aziz..kepada peminat novel citer ni mesti dah tau punyer jalan citernye tul tak?kalau korang nak download ringtone nora elena ni boleh klik kat bawah ni yer..korang yang minat jiwang tu layan jer citer ni kat tv3 hehe..

DOWNLOAD MP3 RINGTONE NORA ELENA KLIK BAWAH YER


DOWNLOAD FULL VERSION



DOWNLOAD CHORUS VERSION


p/s: Sekali sekala layan jugak drama melayu..

Jangan Lupe Tekan Share tu yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share Kalau Suka

Facebook Twitter