Tuesday, April 12, 2011

Pendapatan Sampingan di Internet RM 1000 Dengan Churp Churp


Wow banyak tu..angka yang agak lumayan bagi program buat duit dengan Churp Churp yang kita join secara percuma tapi kalau nak dapat RM 1000 tu kena la usaha (tak mustahilkan?)..Bagi mereka yang ada beribu friendlist di facebook dan twitter teramatlah rugi kalau tak join Churp Churp ni bukan aper join free jer..dapat 10 kali cashout cukupla RM 1000 ye tak..sambil-sambil berFB dan berTwitter tu dapat la jugak pendapatan kan..


OK sebelum tu kepada anda yang tak tau ape itu Churp Churp dan bagaimana Churp-Churp boleh memberikan pendapatan sampingan kepada anda semua..mufami akan terangkan serba sedikit supaya korang faham..Churp Churp merupakan sebuah komuniti iklan yang membayar ahlinya melalui perkongsian maklumat iklan..jadi tugas ahli cuma share je iklan semasa churpchurp (boleh pilih)..churpchurp akan bayar mengikut nilai yang ditetapkan untuk setiap orang klik iklan tersebut atau beli barangan melalui iklan yang anda kongsikan..haa mudah jer kan kalau ader orang klik senang senang je dapat duit..



Terpulangla pada korang kalau nak lepaskan peluang keemasan ini..kalu nak join boleh tekan link di bawah


JOIN SINI


p/s: Tak salah kita mencuba..dah cuba kenala berusaha..:)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share Kalau Suka

Facebook Twitter