Saturday, April 9, 2011

Usop Wilca buat kejutan lagi Di Maharaja Lawak Minggu 2

Salam sume..korang der tengok tak maharaja lawak tadi?haha x cukup kat ABPBH 2010 Usop Wilca buat kejutan pulak kat pembukaan gelanggang maharaja lawak minggu 2 malam tadi..hai macam macam disuruh tuko nyer suh bubuh kaler pink har2..fenomena usop ni memang menjadi-jadi sekarang ni kan dengan tagline nyer iaitu kita bako kita bako har2..sume memang gelak dan sangka usop wilca akan buat kejutan..tapi hari ni wilca dier xder la plak..tu la len kali amikla english edukesyen..

Selain tu persembahan maharaja lawak tadi ader yang best dan ader jugak yang kurang..namun mufami rase diorang dah buat yang terbaik..Astro pulak nak buat kejutan lagi pada minggu depan kerana penyingkiran minggu ke 2 akan diumumkan pada minggu ke 3..





Jozan buat lawak tiru gaya Dato Yusof Haslam dan anaknya Soul haha ko memang pandai tiru suara Dato Johan..walaupun lawak dier dah pernah tengok kat rajalawak sebelum ni tapi isi yang baru diguna..memang menghiburkan jugak..ape2 pun Jozan masih best..

Kumpulan Jambu buat lawak lain dari yang lain (xsangka yus boleh buat orang gelak sakan sekarang) gimik Zila Bakarin..Tok penghulu pakai Boxer jer?memmang memalukan heheh..best jugak lawak diorang ni sekarang..juri puji melambung Jambu ni..


p/s:Minggu depan Maharaja Lawak dah tak siaran kat Prima lagi..huaaa..

Check:

6 comments:

yup lawak diorang lain skit ala2 drama..tapi best

tak boleh tgk tak de astro...
tunggu kuar kat youtube jer...

bile la nak ade kt youtube...ade spe2 upload tak?

kita bakor jer... suka JOzan

@Akie ape yg nak dibakor tu hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share Kalau Suka

Facebook Twitter