Friday, April 8, 2011

Ringtone Goyang-Goyang Kepala Jozan


Semenjak jozan pakai ringtone goyang-goyang dalam maharaja lawak hari tu(haha zizan pakai yang suara johan punyer)..ramai yang tercari-cari lagu ni nak buat ringtone..Ha kepada yang tercari-cari lagu goyang-goyang jozan tuh..kat sini saye nak kongsi ngan korang lagu tersebut..Meh goyang2 kepala korang ngan lagu ni goyang sampai pening har2..



 tapi part yang goyang2 je la saye uploadkan sebab lagu ni sebenarnya lagu Tamil..:)


DOWNLOAD RINGTONE




Korang Mesti Check : Ringtone Sole Sole Usop Wilca

2 comments:

Ur Welcome sharing is caring haa nampak tak nampak tak har2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share Kalau Suka

Facebook Twitter