Monday, April 11, 2011

Ringtone Sole Sole Usop Wilca Dan Johan

Lagi lagi usop wilca tak abis2 ngan usop wilca naper korang dah jemu ker?Nak wat camner tahun ni memang rezeki usop wilca ni jadi fenomena..masa dalam citer zombie kampung pisang dulu xderla meletup sangat haha usop wilca dah ader peminat dier sendiri sekarang lam FB,Twitter dan banyak lagi..


Entry kali ni mufami nak kongsi ngan korang yang masih tercari cari ringtone lagu sole sole usop wilca dan johan (Abi Hurairah) dalam citer Hantu Kak Limah Balik Rumah..mufami upload full version dan jugak short version..








Sebelum tu Layan Video ni dulu..

Korang boleh download dan layan lagu sole sole ni sampai pengsan..


DOWNLOAD FULL VERSION



DOWNLOAD SHORT VERSION




p/s: Lagu ni lagu 70an, Tajuk lagu ni ialah Soley Soley..
Korang mesti check : Ringtone Goyang Kepala Jozan

4 comments:

siap ringtone tu...hehehe. Thanks share Mufami :)

haha sajer je untuk hiburan masakini..tq gak coz sudi follow..maner link blog nur ikhyar?

Fenomena ucop welcha ni memang membawa kesan yg mendalam berhantu lah huhuhuhu lepas ni hantu apa lagi yer..

Hantu ada hantu mana hantu mana2..hehe masa zombie kg pisang dulu xderla meletup sgt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share Kalau Suka

Facebook Twitter