Lovely Chocolate Heart

Hantar Coklat Kat Orang Tersayang Dengan Facebook

Jom Kembangkan Lagi Network Churp Churp

Untuk Sesiapa yang ader ramai kawan di facebook atau twitter

Monday, February 28, 2011

Wak Wak Wak Aku Pelawak

Lagu tema raja lawak telah pun di tukar..yang ni baru punyer tp aku lebih suka yang lama sebab kalau xder yang lame xderla yang baru kan hehe



mari mari..jangan malu jangan segan
mari mari semua
dengar ini cerita
cerita sorang raja lawak
lawak dalam jiwa

lawak dalam dada

lawak untuk semua
gelanggang pun dibuka
dengan seribu cerita
cerita duka cerita gembira

bukan lawak biasa
ini luar biasa
bikin semua ketawa

wak wak aku pelawak
wak wak aku raja lawak
kerjaku hanya berlawak
ketawa terbahak bahak
mari mari semua
hibur hati duka
hibur jiwaku yang sengsara
tua atau muda
miskin atau kaya semua harus bergembira

tepuk tepuk tangan goyang goyang badan
geleng gelengkan la kepala
kita sama saja hanya suka suka
lawak untuk semua

wak wak aku pelawak
wak wak aku raja lawak
kerjaku hanya berlawak
ketawa terbahak bahak
kata la katakan tidak
lawak ku bukan budak budak

Salam dari saya...


Baru-baru ni aku pergi ke dungun atas urusan lain. Then sambil tu jalan la kat teluk lipat sajer amik angin pantai..sekali tengok ramai plak orang dok mancing kt situ boleh kate beratus orang gak la.

Rupanya ader pertandingan mancing..boleh la layan cuci mater tengok ikan jap. Ni yang pertama dibuat setelah musim monsoon berakhir..Best gak tengok orang surfcasting ni..Ader yang wat naik Ikan pari 10kg kat situ yang dapat 1st prize(RM20k)..memang best la orang yang dapat ikan tuh..aku tengok jer la paling besar aku pernah dapat pun dalam 4kg lebih je ikan pari..masak kari memang best hehe..

Nanti kalu ader masa pun nak gi surfcasting gak yehaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share Kalau Suka

Facebook Twitter