Wednesday, April 20, 2011

JOM Buat duit di CLICKBANK! dengan Teknik Clickbank Yang Betul


Assalamualaikum..Hi kawan-kawan, hari ni mufami nak share something yang best pasal buat duit secara online iaitu melalui CLICKBANK!..Yela sambil korang buat Nuffnang ads,Churp Churp, Says atau yang seangkatan dengannya tu boleh jer try buat Clickbank plak..Caranya mudah jer kalau korang tau TEKNIK CLICKBANK yang betul..

Apa tu clickbank? korang nak tau tak? Clickbank ni  ialah laman web pemprosesan bayaran secara online, tak silap mufami ada 30 000 transaksi jual beli dalam sehari..ia menjual produk digital (korang boleh download terus ke komputer atau laptop)  dan kebanyakan produk-produk clickbank ni senang nak dijual! oleh itu kita boleh ambik kesempatan ini dengan menjadi ejen affiliate untuk produk-produk di clickbank..Lagipun komisen yang diberi tu ada yang sampai 75% (komisen dalam USD tu) dari harga jualan



Ehsan dari Google
Korang pergi jer kat clickbank marketplace kemudian pilih jer mana-mana produk yang korang suka pastu promosikan jer produk tu  :D hehehe... tapi korang kenala tahu nak buat duit clickbank ni bukan satu perkara yang mudah oleh itu mufami akan berkongsi sedikit tips untuk korang promosikan produk clickbank ni dengan cara yang betul..

Korang gunakan promosi berbayar seperi google adoword ke, banner advertising ke, kalau guna cara percuma pulak macam pemasaran artikel & pemasaran video. tapi of course la kalau guna cara percuma ni lambat sikit hasilnya & kebanyakan orang mudah putus asa.. dah nama teknik free kene la buat betul-betul sampai dapat hasil.. nak cepat guna je la pemasaran berbayar tapi untung rugi tu tanggung sendiri la yer kalu ada modal lebih bolehla buat yer.. hehehe..

Buat korang yang baru nak mula, mufami sangat sarankan gunakan teknik percuma dahulu la yer.. walaupun teknik ni hasilnya lambat tapi kesannya akan berpanjangan sehingga tempoh bertahun-tahun. Mufami sangat galakkan korang dapatkan produk dari sorang mamat ni.. orang panggil di Zyan.. dia ni affiliate clickbank.. mufami tengok income dia boleh tahan gak.. kalau korang tak caye korang pergi website die kat bawah ni..

Klik jer kat sini ===>>http://www.teknikclickbank.com/

p/s: Modal yang sebenar untuk kita buat duit di internet adalah Minat 
Jangan lupe tekan share tu yer..:)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share Kalau Suka

Facebook Twitter