Monday, April 18, 2011

Kolony Celcom Cara baru dan Mudah untuk Bersosial


Kolony Celcom? Tiap kali iklan tv mesti kua logo ni misteri la plak,mula mula kua logo jer pastu kua plak mat2 dan aweks2 cun berlari-lari sambil ibu jari diorang bergerak gerak macam menekan sesuatu..ape maksud logo yang berwarna oren ni sebenarnya?Ntahla kalau orang tanya saya jawab ni logo biohazard ni..hmm tapi cam berlainan dan cuma seakan-akan jer..


Bila iklan tu dah kua full barulah terjawab iklan tu rupanya dari celcom dan logo tu adalah untuk Kolony Celcom cara baru dan mudah untuk bersosial..sosial networking cara sms jer..So macam mana nak bermula dengan Kolony?mudah jer korang taip ikut cam dalam gambar ni..

kalau korang nak tau lebih lanjut gi jer website Kolony ni..

p/s: Jangan terkena infeksi H1N1 dah la yer

Check :  Pendapatan Sampingan di Internet RM 1000 Dengan Churp Churp

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share Kalau Suka

Facebook Twitter